Begrafenis Wilrijk

Welkom bij Fubo Uitvaartlocaties, jouw betrouwbare partner voor het vinden van de perfecte locatie voor een bijzondere begrafenis in Wilrijk. Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste locatie een cruciaal aspect is bij het creëren van een gedenkwaardig afscheid. Met onze uitgebreide kennis van de regio en ons zorgvuldig samengestelde aanbod van locaties, streven we ernaar om elke uitvaart een waardig en passend eerbetoon te maken. Lees verder en laat ons je begeleiden in deze moeilijke tijd.

Waardevolle uitvaartlocaties voor een begrafenis in Wilrijk

Een uitvaart is een emotioneel moment waarbij de nabestaanden afscheid nemen van een geliefde. Fubo begrijpt de behoefte aan een rustige, serene en respectvolle locatie om dit proces op een waardige manier te laten verlopen. Met verschillende uitvaartlocaties in Wilrijk en omstreken, biedt Fubo een gevarieerde keuze aan passende opties, ongeacht de omvang van de begrafenis of de culturele achtergrond.

Ruime keuze aan uitvaartlocaties voor een begrafenis in Wilrijk

Fubo heeft zich toegewijd om voor elke familie een geschikte uitvaartlocatie te vinden. Of je nu op zoek bent naar een intieme setting voor een kleine groep of een ruime locatie voor een grotere bijeenkomst, Fubo heeft het allemaal. Met zorgvuldig geselecteerde locaties in Wilrijk en omgeving, bieden ze faciliteiten die kunnen voldoen aan de specifieke wensen en behoeften van elke familie.

Villa Mariënborgh

Villa Mariënborgh is een historisch landhuis gelegen in Wilrijk, Antwerpen. Het werd gebouwd in de 19e eeuw en heeft door de jaren heen verschillende functies gehad, zoals woonhuis, kantoorpand en museum. Tegenwoordig wordt Villa Mariënborgh voornamelijk gebruikt voor evenementen en bijeenkomsten, waaronder ook uitvaarten en koffietafels.

Het landhuis is een prachtige locatie voor een afscheidsceremonie en biedt verschillende ruimtes die geschikt zijn voor een uitvaartdienst. Zo is er de grote ontvangsthal met een imposante trap en hoge plafonds, die een sfeervolle en indrukwekkende setting creëert voor een afscheid.

Maatschappelijk project

Onze medewerkers doen ervaring op on the job. Ze zijn tewerkgesteld via maatwerkbedrijf.

Het Rekreatief, een sociale onderneming die toekomstperspectieven biedt aan mensen die weinig kansen krijgen op de reguliere arbeidsmarkt. Op die manier verbinden we mensen met elkaar en met de arbeidsmarkt.

Rozenhof Kontich 

Rozenhof Kontich, een speciale plek voor een bijzonder afscheid.

  • Een mooie plek die rust brengt in tijden van rouw
  • Een authentieke binnenhuis kapel
  • Op verzoek kan er aansluitend een koffietafel georganiseerd worden

Een comfortabele omgeving voor een begrafenis in Wilrijk

Bij het organiseren van een begrafenis in Wilrijk moeten veel praktische zaken geregeld worden. Het is belangrijk dat nabestaanden zich volledig kunnen focussen op het afscheid nemen en rouwen. De uitvaartlocaties van Fubo zijn voorzien van alle nodige faciliteiten om het comfort van de aanwezigen te garanderen. Van parkeergelegenheid tot catering mogelijkheden voor een rouwmaaltijd, Fubo neemt de zorg uit handen en staat klaar om te helpen. Ontdek ook onze uitvaartlocaties in Antwerpen, Edegem, en Kontich. 

Het vinden van de juiste uitvaartlocatie in Wilrijk is een belangrijke stap bij het organiseren van een begrafenis. Fubo begrijpt de emotionele en praktische behoeften die hierbij komen kijken en biedt een uitgebreide keuze aan locaties voor uitvaarten en rouwmaaltijden. Heb je een vraag of kunnen we je ergens mee helpen? Neem contact met ons op via onderstaande knop of +32 488 52 43 63.