Begrafenis Schoten

Welkom bij Fubo Uitvaartlocaties, jouw betrouwbare partner voor het vinden van de perfecte locatie voor een bijzondere begrafenis in Schoten. Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste locatie een cruciaal aspect is bij het creëren van een gedenkwaardig afscheid. Met onze uitgebreide kennis van de regio en ons zorgvuldig samengestelde aanbod van locaties, streven we ernaar om elke uitvaart een waardig en passend eerbetoon te maken. Lees verder en laat ons je begeleiden in deze moeilijke tijd.

Waardevolle uitvaartlocaties voor een begrafenis in Schoten

Een uitvaart is een emotioneel moment waarbij de nabestaanden afscheid nemen van een geliefde. Fubo begrijpt de behoefte aan een rustige, serene en respectvolle locatie om dit proces op een waardige manier te laten verlopen. Met verschillende uitvaartlocaties in Schoten en omstreken, biedt Fubo een gevarieerde keuze aan passende opties, ongeacht de omvang van de begrafenis of de culturele achtergrond.

Ruime keuze aan uitvaartlocaties voor een begrafenis in Schoten

Fubo heeft zich toegewijd om voor elke familie een geschikte uitvaartlocatie te vinden. Of je nu op zoek bent naar een intieme setting voor een kleine groep of een ruime locatie voor een grotere bijeenkomst, Fubo heeft het allemaal. Met zorgvuldig geselecteerde locaties in Schoten en omgeving, bieden ze faciliteiten die kunnen voldoen aan de specifieke wensen en behoeften van elke familie.

Hof Ter Delft

Hof Ter Delft in Schoten is een prachtige plek voor het houden van een uitvaart en koffietafel. Het is gelegen in een rustige en serene omgeving en biedt alle faciliteiten die nodig zijn om afscheid te nemen van een geliefde in een waardige en gepaste manier.

Het is een warme en gastvrije omgeving met stijlvolle inrichting en een serene sfeer. De grote ramen en de hoge plafonds zorgen voor veel natuurlijk licht, terwijl de rustige kleuren en inrichting voor een kalme en rustgevende sfeer zorgen.

‘T Oud Gemeentehuis Kapellen

Het statige, mooie gebouw in hartje Kapellen uit 1907 deed tot 1974 dienst als gemeentehuis en bood onderdak aan de gemeentelijke diensten en de brandweer. De voorbije jaren kreeg het verschillende bestemmingen. Nu is het een volwaardige eventlocatie met tal van troeven. De originele inrichting met verrassende brocante accenten zorgt voor een gezellige sfeer met een knipoog naar het verleden.

Op het gelijkvloers is er een ruime, statige inkomhal met zijn originele mozaïekvloer en aangrenzend een ontvangstzaal van 40 m².
Op de eerste verdieping is er een mooie ontvangst- en dinerruimte met bar, van ruim 120m². Beide niveaus beschikken over een sanitair blok, een lift en een terras.

De capaciteit van de locatie is staand tot 250 personen, zittend tot 120 personen.

De locatie is dan ook een uniek kader voor een koffietafel/receptie na een uitvaart, in hartje Kapellen. Parkeren kan in de nieuwe ondergrondse betalende parking Mercator 1 op wandelafstand van de locatie, of in de ondergrondse parking van winkelcentrum Promenade.

Een comfortabele omgeving voor een begrafenis in Schoten

Bij het organiseren van een begrafenis in Schoten moeten veel praktische zaken geregeld worden. Het is belangrijk dat nabestaanden zich volledig kunnen focussen op het afscheid nemen en rouwen. De uitvaartlocaties van Fubo zijn voorzien van alle nodige faciliteiten om het comfort van de aanwezigen te garanderen. Van parkeergelegenheid tot catering mogelijkheden voor een rouwmaaltijd, Fubo neemt de zorg uit handen en staat klaar om te helpen. Ontdek ook onze uitvaartlocaties in Antwerpen, Brasschaat, en Kappelen. 

Het vinden van de juiste uitvaartlocatie in Schoten is een belangrijke stap bij het organiseren van een begrafenis. Fubo begrijpt de emotionele en praktische behoeften die hierbij komen kijken en biedt een uitgebreide keuze aan locaties voor uitvaarten en rouwmaaltijden. Heb je een vraag of kunnen we je ergens mee helpen? Neem contact met ons op via onderstaande knop of +32 488 52 43 63.